Sensi Therapie

De 1e behandeling duurt 1,5 uur incl. intakegesprek evt. vervolgsessies duren gemiddeld 1 uur.

Consult € 60,-

Sensi-therapie is een effectieve vorm van therapie die gericht is op de mens in zijn totaliteit. Het gaat uit van een wisselwerking tussen lichaam en geest en ziet ziekten en klachten als signalen van onbalans. De therapie helpt om een herstelproces in gang te zetten zodat de balans kan terugkeren en er geen klachten meer hoeven te zijn. De therapie is een prachtige manier om weer contact te maken met jezelf. Je ontdekt de dieperliggende (emotionele) oorzaken van je klachten en gaat een proces van bewustwording en verwerking aan. De behandeling brengt de energiestroom op gang en stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Door dit alles ben je in staat de balans zelf te herstellen waardoor klachten verminderen en/of verdwijnen. Je bent weer verbonden met jouw innerlijke kracht en durft er opnieuw op te vertrouwen.

De behandeling.

Tijdens de behandeling stem ik me af op jou als totale persoon. Ik meet uit welke technieken op dit moment het meest effectief zijn om jou het 'zetje' naar zelfherstel te geven. Binnen de uitgemeten technieken met de biosensor werk ik intuïtief waardoor precies datgene gebeurt dat voor jou nodig is. De behandeling verschilt dus per persoon en per sessie.

De behandeling kan o.a. bestaan uit: verzamelpuntcorrectie, energiebalans herstellen, drukpuntmassage & andere massagetechnieken, uitbalanceren van de meridianen, holistic pulsing , burn out protocol, E.F.T ( emotional freedom techniques), edelstenen, magnetiseren, chakra therapie, voetreflextherapie, Sensi Belly, loslaat technieken, Past & Current life Clearance, spirituele commando’s.

Daarnaast meet ik uit wat het herstelproces kan ondersteunen. Denk daarbij aan voeding, aanvullen van vitamines en mineralen, ontgiften en bloesem- en edelsteenremedies. Ik werk met een breed scala aan energetische en fysieke middelen op natuurbasis. Door deze complete en persoonlijke aanpak kan de behandelduur kort zijn.

Het aantal consulten verschilt per persoon en per klacht. Soms is één behandeling al voldoende. Meestal zijn slechts 1 tot 4 sessies nodig om de innerlijke balans te herstellen. Jouw lichaam doet immers het meeste werk! Aan het eind van iedere sessie wordt uitgemeten na hoeveel tijd de vervolgbehandeling moet plaatsvinden, dit kunnen dagen zijn, maar ook meerdere weken.

Sensi-therapie is geschikt voor uiteenlopende klachten van lichamelijke of psychische aard en kan gegeven worden in combinatie met andere vormen van therapie en reguliere zorg.

Met welke klachten kunt u terecht bij een sensi therapeut:

Info rond de behandeling.

Bij alle behandelingen kan de kleding aangehouden worden, alleen verzoek ik om de schoenen uit te doen.

Ik adviseer bij m.n. lichamelijke klachten ook altijd een (huis)arts te bezoeken en tracht, waar mogelijk, samen te werken met de reguliere behandelaars.

De behandeling begint tijdens het consult, maar deze zal nog langere tijd doorwerken. De reacties op de behandeling zijn persoonsafhankelijk. Je kunt zo goed als geen reactie opmerken, enigszins vermoeid zijn, maar ook een tijdelijke verergering van de oorspronkelijke klacht kan voorkomen.

Van belang is ook om genoeg water te drinken. De dagelijkse hoeveelheid (ook geadviseerd door het voedingscentrum) van ongeveer 1,5 liter per dag volstaat.

Advies is om rond de behandeling rekening te houden met afspraken later die dag, zodat je indien nodig enige rust kan nemen.