Oosterse Hoofd-Nek-Schoudermassage € 35,-

De Oosterse hoofd nek en schoudermassage massage richt zich vooral op klachten van hoofd nek en schouders. Het is een verkorte massagevorm van acupressuur die enkel gericht is op de meridianen die door het hoofd nek en schouders lopen, deze bevordert de bloedstroom en zorgt voor ophef van blokkades, een goede doorstroming van de energiebanen en een snellere afvoer van afvalstoffen. Deze massage sluit ik af met een korte pulsingsessie.

 
Chakra Voetreflexzonemassage € 35,-

Een chakra voetreflexzonemassage is een zachte, ontspannende massage met aandacht voor de reflexpunten, ook wel de 7 hoofdchakra’s genoemd. Door op de voet de 7 chakra gebieden te masseren, kun je de chakra’s in balans brengen. Als de chakra’s in balans zijn heeft dit een goede invloed op je lichamelijke, emotionele en mentale welbevinden. De chakra voetmassage geeft een impuls tot doorstroming en herstel. Chakra’s zijn energiepunten die het fysieke en energetische lichaam met elkaar verbinden. Deze verbinding is vaak verstoord door alles wat je in je leven meemaakt en hoe je daarmee om gaan. Hierdoor ontstaan blokkades en raak je uit balans en krijg je klachten. Tijdens maar ook na de voetmassage voel je je weer helemaal ontspannen en ervaar je meer rust en ruimte in je hoofd én lijf. De chakra’s zijn in balans gezet. Hierdoor kun je onder andere bepaalde situaties beter overzien, voel je je energieker, kun je beter slapen, je beter concentreren en ben je vrolijker én opgeruimder.

 
Happy Skin € 35,-

Tijdens deze ontspannende relax gelaatsbehandeling kom je helemaal tot rust en gaat je huid stralen! Een behandeling vol verwennerij voor huid en mind. Je huid krijgt een heerlijke reiniging en een zachte peeling zal de dode huidcellen laten verdwijnen. Met de voetmassage die daarna volgt verdwijnt de spanning uit je lichaam. Tot slot verwen ik je huid met een heerlijk masker.

  • Reinigen van de huid;
  • Voetmassage;
  • Dieptereiniging;
  • Epileren van de wenkbrauwen;
  • Drukpuntmassage van gelaat & decolleté
  • Masker met vitamineboost;
  • Afsluitende verzorging.

Massages